Welkom op de dorpmarkt D.V. 13 mei!

Ga naar het nieuwsarchief | Gepubliceerd op: 21-04-2023

Op D.V. zaterdag 13 mei van 10:00 – 14:00 bent u en jij van harte welkom op de dorpsmarkt rondom de Hervormde kerk van Kesteren. Op deze markt zijn er zo’n 20 kramen en is er van alles te doen. De opbrengst komt ten goede aan drie doelen: noodhulp voor Romakinderen in Oekraïne, een sponsorproject in Tsjaad en het onderhoud van het kerkgebouw. 
Kom proeven, bekijken en beleven in een gezellige sfeer en draag bij voor het goede doel.

Wat is er te koop?
Nieuwe- en tweedehandskleding voor dames, heren en kinderen, smoothies,  groente, fruit, brood, gebak, kaas, eieren en houdbare boodschappen. Zonnebloemolie uit Oekraïne. Planten, (droog)bloemen, allerlei decoratief materiaal én boeken. Daarnaast is er een foodcorner met pannenkoeken, friet, snacks, hamburgers en vers schepijs. Ook is er een rommelhoek met tweedehandsspullen. 

Wat is er te doen?
Lasergamen, goochelshows en er zijn oudhollandse spelen. Om 11. 00 uur is er traditioneel opbod van diensten en producten. Denk aan antieke producten, waardebonnen of een rondje in het rijden van een truck. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een kindertent en kunnen ze hun kleurplaat inleveren. Nog geen kleurplaat? Deze is gratis op te halen bij de Plus.

IMG 5759b

Kerkstraat 4, Kesteren