Welkom op de dorpsmarkt 2 juli

Ga naar het nieuwsarchief | Gepubliceerd op: 02-06-2022

D.V. zaterdag 2 juli wordt de Dorpsmarkt gehouden. Bij dezen alvast van harte uitgenodigd!
Als commissie zijn we druk bezig met de organisatie en hebben we er al erg veel zin in. Dit jaar zal er een cateringplein zijn met o.a. vis, snacks, broodjes hamburger, ijs en pannenkoeken. Ook aan de kinderen is er speciaal gedacht. Onder het genot van koffie en thee met een stuk taart hopen we op veel gezelligheid en ontmoeting.
Daarnaast zijn er diverse kramen zoals een homemadekraam en een cadeaukraam met o.a. kransen, toeven en knutselspullen die gemaakt zijn door gemeenteleden. Voor de kinderen zal er ook genoeg te beleven zijn: ponyrijden, een speelgoedkraam, kindertent, spelletjes, een rondrit door Kesteren in een vrachtwagen en nog veel meer… Ook voor uw boodschappen kunt u zeker op de markt terecht! Er zullen bloemen, verschillende soorten fruit, smoothies, kaas, eieren en noten zijn.

De opbrengst van de markt is bestemd voor 3 doelen:
1. Dakgoten van ons verenigingsgebouw Eben-Haëzer. Hier is een flink bedrag voor nodig en daarom zal 2/3 van de opbrengst hieraan worden besteed.
2. Stichting Gevangenenzorg. Deze stichting ondersteunt vanuit een christelijke identiteit en barmhartigheid (ex-)gevangenen, tbspatiënten en hun familie om samen te werken aan herstel. Hier zal 1/6 deel van de opbrengst aan worden gedoneerd.
3. Ons diaconaal project Oekraïne waarmee we Romakinderen op een tweetal Romascholen in Kisdobrony en Telek via de stichting HOE steunen. 1/6 deel van de opbrengt gaat naar dit project.

Kerkstraat 4, Kesteren